Maslinescu
Maslinescu
Cover site Grinch (1200 x 400 px) (1)
Cover site Grinch (1200 x 400 px) (1)
previous arrow
next arrow
Shadow
Cover HP site 800 x 500 px2
Cover HP site 800 x 500 px2
previous arrow
next arrow
Shadow

Livrare gratuită

La comenzi mai mari de 300lei

Produse premiate

Cei mai buni producători

Garanția calității

Analize chimice și documentație

Suport specializat

Alege cu ajutorul specialiștilor

Categorii Produse

ulei de masline pentru salata
ulei de masline pentru gatit
Ulei de masline pentru paste
ulei de masline pentru carne alba
ulei de masline pentru carne rosie
ulei de masline terapeutic
ulei de masline pentru dulciuri

Cel mai bun ulei de măsline extravirgin

MĂSLINESCU este sursa ta de încredere pentru cel mai bun ulei de măsline extravirgin! Scopul magazinului nostru este de a crea o legatura între consumator și producător și de a oferi clienților ulei de măsline calitativ  pentru a-și îmbunătății sănătatea și preparatele. Navighează pe site-ul nostru sau folosește funcția de căutare pentru a găsi rapid produsul potrivit pentru nevoile tale. Îți punem la dispoziție cel mai bun și proaspăt ulei de măsline, la prețuri corecte.

Uleiul de măsline extravirgin este cel mai falsificat produs alimentar din lume. Noi ne asigurăm că pe masa ta va ajunge doar cel mai bun ulei de măsline premium în varianta cea mai proaspătă și corect depozitată. Fie ca îți dorești să îl folosești la salate sau la gătit, noi te putem ajuta să alegi uleiul potrivit! Identifică produsele de care ai nevoie și bucură-te de cea mai buna experiență pe care ți-o poate oferi un ulei de măsline premium.

Cel mai bun ulei de măsline este cel care îți oferă plăcerea gustului indiferent de preparatul la care îl folosești. Există o ofertă largă de ulei de măsline, pentru diferite gusturi și modalități de folosire. Pe rafturile noastre virtuale vei găsi produse care pun accent pe calitate, iar categoria ulei de măsline din magazinul nostru online este creată pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe.

Cea mai variată gamă de măsline 

Daca ești în căutare de cele mai bune măsline, ai ajuns în locul potrivit. De la măsline de masă, măsline verzi, măsline kalamata, măsline terapeutice până la măsline fermentate, gama noastră bogată de măsline îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie.

Măslinele comercializate de site-ul nostru sunt produse și ambalate special pentru Măslinescu, la momentul comenzii!  Indiferent de faptul ca îți plac măsline mai puțin sărate sau pasta de măsline, la noi sigur vei gasi ceva pe gustul tău!