1. Comanda Online

a. Alegeti produsele

Folosind meniul, navigati prin magazinul virtual. Odata ce ati gasit un produs pe care doriti sa il comandati apasati pe butonul “Adauga in cos”. Daca vreti sa cumparati mai mult de un produs din acelasi sortiment, inlocuiti cifra 1 cu numarul de bucati dorite. Preturile produselor afisate pe site-ul www.maslinescu.ro contin TVA și nu includ cheltuielile aferente transportului expres pana la adresa indicata de dumneavoastra!

b. Coșul de cumparaturi

Pe masura ce adaugati produse in cos, in partea de sus, dreapta a paginii veti vedea in permanenta cumparaturile facute. In aceasta etapa aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor pe care doriti sa le comandati si sa renuntati la unul sau mai multe dintre cele alese initial.

c. Transport

Livrarile atat in Bucuresti cat si in restul tarii se fac prin firma de curierat FAN Courier, costul coletului fiind de 20lei. Pentru comenzi mai mari de 300lei transportul este gratuit.

d. Lansarea comenzii

Procesul de plasare a comenzii se desfasoara in intregime in aceasta etapa prin completarea unui formular simplu ce se intinde pe o singura pagina. Va trebui sa introduceti datele pentru facturare, adresa de livrare si numarul de telefon.
In cazul in care doriti sa va creati un cont pe www.maslinescu.ro, va rugam sa bifati optiunea „Creati-va un cont” de pe pagina de plata. Crearea unui cont va ofera avantajul de a nu mai rescrie datele din formularul standard de fiecare data cand comandati produse Maslinescu. Este suficient sa introduceti parola si formularul se incarca singur.
Daca doriti ajutor din partea echipei noastre nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0744.332.098

e. Confirmarea comenzii

Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita la efectuarea comenzii.

2. Modalitati de Plata

2.1. Plata la livrare

Veti achita contravaloarea produselor comandate impreuna cu costurile de transport (inclusiv taxa de 5lei pentru procesare platii la livrare)  la primirea coletului. Banii vor fi platiti reprezentantului firmei de curierat care va preda pachetul cu produsele Maslinescu.

2.2. Plata cu cardul

Dupa ce ai completat datele de livrare selecteaza metoda de plata „Plata cu card” , completeaza datele cardului tau in noua fereastra Netopia Payments si apasa butonul Plaseaza Comanda.

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau Maslinescu. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare.

 Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, Maslinescu foloseste platforma Netopia Payments.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Netopia Payments. Maslinescu nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

2.3 Transfer bancar

In urma comenzii efectuate cu transfer bancar, veti primi pe email confirmarea comenzii cu factura atasata si datele bancare unde se va vira plata.

3. Modalitati de Livrare

Maslinescu Online S.R.L – Maslinescu efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid. Produsele comandate pot ajunge la dumneavoastra in 1 – 7 zile de la plasarea comenzii.
Nu se fac livrari duminica.

Preturile produselor afisate pe site-ul www.maslinescu.ro contin TVA și nu includ cheltuielile aferente transportului pana la adresa indicata de dumneavoastra!