Povestea noastra
Noi suntem Geo si Crina, rationalul si emotia, iubim diminetile cu cafea buna si calatoriile in locuri neturistice. Impreuna facem o super-echipa in plan personal, dar si profesional. Locuim in Bucuresti si avem drept parteneri de apartament doi caini: Happy si Seita
Cum a inceput totul

Nevoia de a ocoli produsele false si de proasta calitate de pe piata ne-a facut sa mancam cat mai aproape de natural. La fiecare vizita pe care o faceam in Italia sau Grecia aveam grija sa ne aducem ulei din diverse zone, direct de la producatori. Si asa am aflat ca adevaratul ulei de masline extravirgin este greu de gasit chiar si in tarile de productie, iar ceea ce cumparam de obicei din magazinele romanesti era foarte slab calitativ si, probabil, falsificat. Asa ca ne-am informat cat am putut de bine, ne-am urcat in masina si am plecat in Italia sa gasim acei oameni care fac adevaratul ulei de masline.

Ce ne dorim?

Ne place sa fim inconjurati de prieteni si asta inseamna ca impartasim experintele noastre de toate felurile. Ne dorim sa facem din Maslinescu o comunitate de oameni bine informati, care cred in mancarea curata si sanatoasa, chiar daca e mai costisitoare si mai greu de procurat.

Uleiul extravirgin de masline este probabil cel mai falsificat produs din lume. Noi ne propunem sa descoperim si sa testam cat mai multi din producatorii care fac adevaratul ulei de masline.

Visul nostru este sa dezvoltam crama astfel incat sa reuneasca uleiuri de masline din toata lumea.