TOTUL A INCEPUT DIN PASIUNE

Maslinescu a aparut in 2018 din pasiune pentru uleiul de masline extravirgin premiat! Brandul a fost creat de Crina si Geo, doi somelieri in ulei de masline, care si-au dorit sa aduca in Romania ulei de masline extravirgin de calitate! Astazi Maslinescu este puntea de legatura dintre consumatori si cei mai buni producatori de ulei de masline extravirgin din lume!

DESCOPERA EXPERTII NOSTRI IN ULEI DE MASLINE
Design fără titlu - 2023-04-21T175720.101

CRINA DOBRE

Presedintele si fondatorul Maslinescu, Crina Dobre a creat brandul Maslinescu cu pasiune – poate chiar obsesie – pentru uleiul de masline extravirgin. Acreditarea ei ca somelier in ulei de masline oferă puntea de incredere intre mii de consumatori si cei mai buni producatori de ulei de masline din lume!

GEO DOBRE

Fondatorul Maslinescu, Geo Dobre a creat brandul Maslinescu cu speranta ca educarea clientilor va miscora industria de falsificare a uleiului de masline extravirgin.  Toate cunostintele dobandite in urma acreditarii ca somelier in ulei de masline il recomanda ca expert si o voce puternica in educarea consumatorilor din Romania

Design fără titlu - 2023-04-21T181714.603
DOI EXPERTI DE CLASA MONDIALA IN ULEI DE MASLINE

Crina si Geo si-au imbunatatit cunostintele in domeniul uleiului de masline cand au ocupat primul loc la cursul de Somelier in ulei de masline extravirgin, gazduit de ESAO, Spania. ESAO este  prima scoala de inalta specializare in sectorul uleiului de masline. Acolo si-au perfecționat abilitatile in identificarea atributelor pozitive si a defectelor in uleiul de masline.

Uleiul extravirgin de masline este cel mai falsificat produs din lume. Noi ne propunem sa descoperim si sa testam cat mai multi din producatorii care fac adevaratul ulei de masline.