Piper verde liofilizat
52,00 lei TVA inclus
52,00 lei TVA inclus
Detalii produs
Țară | Madagascar → |
---|---|
Recomandări | Carne roșie → |
Cantitate | 15g |
Termen de valabilitate | 16.08.2027 |
Clasificare botanică | Piper nigrum |
Ingrediente | Piper verde liofilizat POSIBILE URME DE ALERGENI: telina, susan, mustar, nuci. |
Producător | Terre Exotique → |
Îl poți folosi pentru:
Descriere
Câteva sugestii pentru utilizarea piperului verde liofilizat în mâncare
Piperul verde liofilizat este piperull ideal pentru a adăuga o notă exotică mâncărurilor tale . Se împerechează de minune cu orice tip de carne. Acest piper vă îmbunătățește delicat sosurile și marinatele și se potrivește perfect în preparatele exotice.
Cum să rehidratezi piperul verde liofilizat?
Sfatul nostru: înmuiați boabele de piper în apă caldă sau într-un sos timp de 30 de minute înainte de a-l folosi. Piperul va fi rehidratat și își va recăpăta gustul autentic de piper verde proaspăt.
Aromele piperului verde liofilizat
Piperul verde liofilizat este ușor sărat, rezultat al fazei de saramură. În gură, este puțin mai puțin picant decât piperul negru și are note de lămâie. Este un piper foarte aromat și răcoritor care merită încercat!
Cum se face piperul verde liofilizat?
Piperul verde liofilizat este originar din Madagascar. Acest piper verde perfect rotund și fără riduri este recoltat înainte de a ajunge la maturitate. Boabele proaspete de piper verde sunt puse în saramură (amestec de apă și sare) în Madagascar și apoi transportate în Europa pentru liofilizare (deshidratare și congelare sub vid). Acest proces îl diferențiază de piperul verde deshidratat, care este introdus într-un cuptor cu temperatură foarte ridicată imediat după recoltare.
Originea botanică a piperului verde liofilizat
Piperul verde liofilizat aparține familiei Piper nigrum, o liană care crește pe suport și poate atinge o înălțime de până la 4 metri. Piperul verde este recoltat înainte de maturitate, dându-i note proaspete de lămâie. Apoi este conservat sub formă liofilizată, deshidratat sau sarat. Ca toate soiurile de Piper nigrum, acest piper necesită un climat tropical cu temperaturi ridicate și umiditate.
Piper originar din Madagascar recoltat înainte de maturitate, piperul verde liofilizat are aromă ușor picantă și un gust răcoritor. Ideal pentru carnea de vită!
Opinia clienților
Momentan încă nu există recenzii. Scrie tu prima recenzie →