Caracatița provine de pe coasta de nord a Europei, din Marea Cantabrică și de pe coasta Galiției.
- Este caracatiță (Eledone cirrbosa), nu calamar sau alte specii folosite în general pentru scăderea prețului
- Textura este foarte fină și cărnoasă, spre deosebire de calmar care se topește în gură.
- Caracatița este foarte bine gătită (la punctul perfect), nici prea moale, dar nici gumoasă, așa cum o gasești preparată în marile restaurante
- Bucățile de caracatiță sunt mari, oferind plăcerea de a mănânca cu adevărat caracatiță.
Opinia clientilor
5 reviews for Caracatiță în ulei de măsline
Imi propusesem sa fac o salata cu caracatita, dar am sfarsit mancand cu putina ceapa taiata si lamaie. Foarte gustoasa
E foarte ok, nu e nici gumoasa, dar nici terci!
Te lingi pe degete
(Achizitie verificata)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului.