- Pescuitul tonului alb (Thunnus alalunga) se desfășoară în lunile de vară în Golful Biscaya folosind metode tradiționale de pescuit.
- Perioada în care tonul alb este cel mai gustos este august-octombrie.
- Dimensiunea perfectă a tonului: între 6-10 kg.
- Prins în Golful Biscaya cu momeală vie, pescuitul tonului alb se desfășoară în principal cu lansetă și cârlige.
- Pescuit durabil: se evită capturile accidentale ale altor specii și deteriorarea fundului mării.
- Aprovizionare: În fiecare dimineață, la ora 7:00, tonul alb se vinde pe toată coasta Cantabrică la licitații publice. Acesta este momentul în care alegem tonul de cea mai înaltă calitate pentru producția noastră.
Fabricat manual, tonul de la Frantoio di Sant’Agata d’Oneglia este deliciul gurmanzilor și al cunoscătorilor. Bogat în proteine, tonul alb este alimentul ideal de consumat cu puține calorii și foarte gustos. Acest file este ideal în salate, paste, sosuri.
Opinia clientilor
12 reviews for File de ton în ulei de măsline 300g
(Achizitie verificata)
(Achizitie verificata)
Foarte bun! Nici nu exista comparatie cu ce am incercat pana acum.
(Achizitie verificata)
(Achizitie verificata)
Excelent!
(Achizitie verificata)
(Achizitie verificata)
(Achizitie verificata)
(Achizitie verificata)
(Achizitie verificata)
(Achizitie verificata)
(Achizitie verificata)
Calitate
(Achizitie verificata)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului.