Cadou Terapeutic
- 16%

Cadou Terapeutic

evaluari

270,00 lei

Pamako este singurul ulei de masline certificat terapeutic si ca supliment alimentar pentru continutul foarte mare de polifenoli!

Acest pachet a fost creat pentru tratamentul terapeutic al corpului si al sufletului. Uleiul de masline Pamako din Creta, Grecia, este primul ulei din lume ce poate fi prescris de catre medici in diverse afectiuni.

 

Doar 3 rămase în stoc

Quantity
Compara

Pamako Blend Bio provine din plantatii de maslini care sunt situate langa orasul antic Elyros, in zona stancoasa, Selino, Chania, Creta, la o altitudine de 500 pana la 700 de metri intr-un teren accidentat si foarte greu accesibil fara acces rutier la majoritatea plantatiilor de maslini soi Tsounati

Al doilea soi cultivat este Koroneiki. Este un soi mult mai tanar, care a fost introdus in ultimul secol, dar care a aratat o rezistenta surprinzatoare alaturi de soiul tsounati.

Din doua soiuri, 60% soiuri Tsounati si 40% soiuri Koroneiki se obtine Pamako Blend, un ulei de masline extravirgin organic cu o aroma perfecta, proaspata, dar puternica, cu elemente picante si un gust usor.

Pamako Monocultivar Bio provine din plantatii de maslini soi Tsounati, care sunt situate in zona stancoasa Selino, in Chania, Creta, la o altitudine de 500 pana la 700 de metri pe un teren accidentat, foarte greu accesibil fara acces rutier.
Cultivarea si recoltarea sunt extrem de provocatoare datorita morfologiei solului si marimii copacilor.
Nu se utilizeaza ingrasaminte chimice sau spray-uri, astfel incat uleiul de masline sa fie la fel de sanatos ca si produsul cretanilor de acum 200 de ani.

Tara

Grecia

Producator

Pamako

Certificare

Bio, Terapeutic

Tip specialitate

Cadou

Opinia clientilor
5.00
evaluari
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
4 reviews for Cadou Terapeutic
 • (Achizitie verificata)

  5 out of 5
 • (Achizitie verificata)

  5 out of 5

  Foarte bun!

 • (Achizitie verificata)

  5 out of 5
 • (Achizitie verificata)

  5 out of 5

  Foarte bun uleiul Pamako. Abia astept sa revin sa comand si alte produse. 🙂
  Multumesc!

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Adauga un review

0

TOP

X