Cel mai bun ulei de măsline Rincon de la Subbetica 250ml
85,00 lei TVA inclus
85,00 lei TVA inclus
Detalii produs
Țară | Spania → |
---|---|
Regiune | Cordoba |
Soi măsline | Hojiblanca |
Certificare | BIO, D.O.P |
Campanie | 2023 - 2024 |
Presare | Produs prin presare la rece la mai puțin de 4 ore de la culesul măslinelor |
Aciditate | 0,14% |
Recomandări | Carne albă, Carne roșie, Consumat crud, Fructe de mare, Legume, Pește, Pui, Risotto, Salată, Sosuri, Supe |
Cantitate | 250ml |
Termen de valabilitate | 30.07.2025 |
Producător | Almazaras de la Subbetica → |
Compoziție
Soiul de masline Hojiblanca, este al treilea soi din punct de vedere al suprafeței de cultură din Spania, cu 265.000 de hectare. Numele Hojiblanca se datorează culorii frunzelor sale. Soiul de măsline Hojiblanca, are partea inferioară a frunzelor de culoare deschisă („frunze albe”).
Datorită caracteristicilor sale, măslinele Hojiblanca sunt foarte apreciate. Sunt folosite atât pentru producerea măslinelor negre de masă (oxidate), cât și a uleiului de măsline.
Îl poți folosi pentru:
Descriere
Rincon de la Subbetica a fost declarat cel mai bun ulei de măsline extravirgin în ultimii 6 ani consecutiv și este produs de moara care în 2020 a fost declarată cea mai bună moară de ulei de măsline! Este obținut în primele 4 ore de la recoltare, din măsline Hojiblanca. Un ulei extravirgin Bio, DOP, care rezultă din îngrijirea atentă a măslinilor de catre experții care se ocupă de livezi pe tot parcursul anului.
Este o capodoperă culinară pentru orice pasionat de ulei de măsline extravirgin premium. Robust, echilibrat, de culoare verde intens, Rincon de la Subbetica este etalonul între uleiurile de măsline extravirgine. Se simt note de citrice și fructe, completate foarte fin cu cimbru și mentă.
Cel mai bun ulei de măsline din lume nu se poate prezenta altfel, decât în cutie de carton, ideal pentru un cadou elegant.
Opinia clienților
Acordă și tu o notă acestui produs.
Ai cumpărat produsul și nu ai apucat încă să acorzi o notă?
Fără text.
Fără text.
Fără text.