1. Comanda Online

a. Alegeti produsele

Folosind meniul, navigati prin magazinul virtual. Odata ce ati gasit un produs pe care doriti sa il comandati apasati pe butonul “Adauga in cos”. Daca vreti sa cumparati mai mult de un produs din acelasi sortiment, inlocuiti cifra 1 cu numarul de bucati dorite. Preturile produselor afisate pe site-ul www.maslinescu.ro contin TVA și nu includ cheltuielile aferente transportului expres pana la adresa indicata de dumneavoastra!

b. Coșul de cumparaturi

Pe masura ce va umpleti cosul, in partea de sus a paginii veti vedea in permanenta cumparaturile facute. In aceasta etapa aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor pe care doriti sa le comandati si sa renuntati la unul sau mai multe dintre cele alese initial.

c. Transport

Livrarile atat in Bucuresti cat si in restul tarii se fac prin firma de curierat Urgent Cargus, costul coletului fiind de 20lei. Pentru comenzi mai mari de 200lei transportul este gratuit.

d. Lansarea comenzii

Procesul de plasare a comenzii se desfasoara in intregime in aceasta etapa prin completarea unui formular simplu ce se intinde pe o singura pagina. Va trebui sa introduceti datele pentru facturare, adresa de livrare si numarul de telefon.
In cazul in care doriti sa va creati un cont pe www.maslinescu.ro, va rugam sa bifati optiunea „Creati-va un cont” de pe pagina de plata. Crearea unui cont va ofera avantajul de a nu mai rescrie datele din formularul standard de fiecare data cand comandati produse Maslinescu. Este suficient sa introduceti parola si formularul se incarca singur.
Daca doriti ajutor din partea echipei noastre nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733390531

e. Confirmarea comenzii

Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita la efectuarea comenzii.

2. Modalitati de Plata

2.1. Plata la livrare

Veti achita contravaloarea produselor comandate impreuna cu costurile de transport la primirea coletului. Banii vor fi platiti reprezentantului firmei de curierat care va preda pachetul cu produsele Maslinescu.

3. Modalitati de Livrare

Maslinescu Online S.R.L – Maslinescu efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid. Produsele comandate pot ajunge la dumneavoastra in 1 – 7 zile de la plasarea comenzii.
Nu se fac livrari duminica.

Preturile produselor afisate pe site-ul www.maslinescu.ro contin TVA și nu includ cheltuielile aferente transportului pana la adresa indicata de dumneavoastra!