MăslinescuDegustări de la

Degustări de ulei de măsline

Un Workshop de degustare a uleiului de măsline, devine o experiență de neuitat.

Vrei să-ți oferi o experiență care să-ți schimbe viața? Măslinescu este un punct de referință pentru piața uleiului de măsline premiat din România.

Thumbnail

Specialiști în ulei de măsline

Am creat Măslinescu pentru a te ajuta să descoperi adevăratul gust al uleiului de măsline. Fiecare produs oferit de noi a fost ales și testat cu atenție de somelierii în ulei de măsline Crina și Geo, creatorii Măslinescu.

Ne dorim să fim puntea de legătură dintre consumatori și cei mai buni producători de ulei de măsline extravirgin din lume.

Evenimente

Degustare ulei de măsline Silver

Silver

Degustare ulei de măsline Silver - SILVER

Toate informațiile din lume nu vor însemna nimic decât dacă le poți conecta cu experiența senzorială – aroma și gustul uleiului de măsline.O experiență „rapidă” cu ulei de măsline, plină de informații și arome, astfel încât să descoperi toată cultura din spatele producției celor mai bune uleiuri de măsline extravirgine din lume.
Rezervă un loc
Degustare ulei de măsline Gold

Gold

Degustare ulei de măsline Gold - GOLD

Împerecherea corecta a preparatului cu varietatea de ulei de măsline aduce o diferență enormă în gustul final al mâncării.La workshop-ul Gold vei descoperiți cum să deosebești un ulei bun de măsline, și în plus, vei experimenta cum să îmbogățești gustul mâncării cu ajutorul uleiului de măsline potrivit.
Rezervă un loc
Workshop degustare ulei de măsline

Privat

Workshop degustare ulei de măsline - Evenimente private

Toate informațiile din lume nu vor însemna nimic decât dacă le poți conecta cu experiența senzorială – aroma și gustul uleiului de măsline.O experiența „rapidă” cu ulei de măsline, plină de informații și arome, astfel încât să descoperi toată cultura din spatele producției celor mai bune uleiuri de măsline extravirgine din lume.
Vezi mai multe detalii

Vrei să oferi cuiva drag o experiență care să-i schimbe viața?

Vezi ofertele noastre