Pudra de ardei iute Lemon Drop

52,00 lei TVA inclus

Picant

Detalii produs

Țară
Aromăcitrică, arzătoare
Recomandări, ,
Cantitate12g
Termen de valabilitate25.12.2027
Clasificare botanicăCapsicum annuum
Ingrediente

ardei iute Lemon Drop

POSIBILE URME DE ALERGENI: telina, susan, mustar, nuci.

Producător

Îl poți folosi pentru:

Descriere

Gustul iute puternic al ardeiului iute Lemon Drop este diferită de alți ardei iuti datorită notelor sale surprinzătoare de citrice. Folosiți cu moderație!

Cum se cultivă ardeiul Lemon Drop?
Acest ardei iute este cultivat în Parcul Natural Regional Brenne. Capsicum baccatum este originar din Anzii peruvieni și are un punctaj deosebit de mare de 7/10 pe scara Scoville și este evaluat ca foarte iute (hot).

În conformitate cu abordarea Terre Exotique de a promova producătorii francezi de condimente, au ales acest chilli francez care este produs în conformitate cu principiile lanțului scurt de aprovizionare cu alimente. Producatorul este pe deplin angajat să producă mărfuri de cea mai bună calitate, cu respectarea strictă a standardelor agriculturii ecologice.

Toate produsele sunt cultivate în conformitate cu principiile agroforestiere care promovează biodiversitatea și reduc evaporarea apei.

Descoperiți ardeiul Lemon Drop cultivat în Franța, în valea Brenne. Acest ardei  este puternic iute, cu note distinctive de citrice, lamaie. Acest ardei iute are scorul 7/10 pe scara Scoville și este evaluat ca foarte iute (hot).

Opinia clienților

Momentan încă nu există recenzii. Scrie tu prima recenzie →

Adaugă în coș