Piper rosu lung

53,00 lei TVA inclus

Picant

Detalii produs

Țară
Aromăcaco amară, miere, boabe de Tonka
Recomandări, , , ,
Cantitate30g
Termen de valabilitate17.11.2025
Clasificare botanicăPiper longum
Ingrediente

Piper rosu lung

POSIBILE URME DE ALERGENI: telina, susan, mustar, nuci.

Producător

Îl poți folosi pentru:

Descriere

Piperul roșu lung este cultivat în Cambodgia, la nord de Muntele Bokor. Se culege la maturitate când amentul este roșu aprins. Plantele de piper produc fructe pe tot parcursul anului deoarece polenizarea se face prin vant.  În prezent, există aproximativ douăzeci de mici ferme de familie care cultivă acest piper lung, în provincia Takeo. Această regiune este destul de joasă, cu altitudini care nu depășesc între 100 m și 200 m, cu plante care cresc la poalele dealurilor. Takeo este regiunea învecinată cu provincia Kampot, unde crește faimosul piper Kampot (indicație geografică protejată).

Notele sale extraordinare de cacao amară și boabe de tonka sunt delicioase cu orice fel de mâncare dulce-acrișoară, de exemplu puiul prăjit cu miere. Aromele sale delicate de lemn și atacul suplu și picant vor spori gustul vânatului, deserturile cu ciocolată amară și sosurile de vin roșu.

Acest piper care provine din Kosla este foarte rar. Crește în Cambodgia, la nord de Muntele Bokor. Notele sale extraordinare de cacao amară și boabe de tonka sunt delicioase cu orice fel de mâncare dulce-acrisor.

Opinia clienților

Momentan încă nu există recenzii. Scrie tu prima recenzie →

Adaugă în coș