Castillo de Canena Ulei de măsline cu Plancton Marin 250ml

350,00 lei TVA inclus

Detalii produs

Țară
RegiuneJaen
Soi măslineArbequina
Campanie2023-2024
Aciditate0.11%
Recomandări, ,
Cantitate250ml
Termen de valabilitate01.10.2025
Ingrediente

Ulei de masline din soi Arbequina infuzat cu Plancton Marin

Producător

Îl poți folosi pentru:

Descriere

Castillo de Canena Ulei de măsline cu Plancton Marin este un produs unic în lume. Ulei de măsline infuzat cu fitoplancton marin. Acesta are o aromă intensă și gustul exploziv al mării, căruia i se alătură – surprinzător – aroma verde și fructată a sucului proaspăt de măsline.

100% natural și vegan -întrucât planctonul este de origine vegetală, ne oferă o lume diferită și nelimitată de posibilități gastronomice și culinare. O experiență incredibilă care ne cufundă într-o mare proaspătă și intensă.

Realizat cu participarea lui Ángel León, prestigiosul bucătar cu stele Michelin din Cádiz, acesta este un ulei 100% natural și vegan, deoarece planctonul este de origine vegetală.

Castillo de Canena cu Plancton Marin reprezintă o experiență senzorială pentru palat, care vă permite să vă bucurați și să recreați o aromă care surprinde prin originalitate și satisface cele mai înalte standarde de calitate.

Castillo de Canena cu Plancton Marin are culoarea verde intens și stralucitor datorită planctonului in suspensie. Este foarte proaspăt și elegant, cu ușoare note de amar și un picant echilibrat, care dispare rapid. Senzația pe palat este foarte dulce în echilibru cu notele sărate ale mării.

Sugestii de servire: Castillo de Canena cu plancton este ideal cu preparate din orez și fructe de mare, pește la grătar, paste, caracatiță, tartar de pește. De asemenea, este un ulei recomandat pentru prepararea maionezei și vinegretei.

Opinia clienților

Momentan încă nu există recenzii. Scrie tu prima recenzie →

Abonează-te la newsletter

Primești „Ghidul Uleiului de Măsline” dar și coduri de reducere, oferte și noutăți despre crama ta de ulei de măsline.

Adaugă în coș