Piper rosu proaspat in sare
53,00 lei TVA inclus
1.060,00 lei/kg53,00 lei TVA inclus
1.060,00 lei/kgDetalii produs
Țară | Cambogia → |
---|---|
Recomandări | Brânză, Gătit, Legume, Paste, Pui, Sosuri |
Cantitate | 50g |
Termen de valabilitate | 30.10.2028 |
Clasificare botanică | Piper nigrum |
Ingrediente | piper rosu proaspat, sare de mare, otet, zahar de palmier POSIBILE URME DE ALERGENI: telina, susan, mustar, nuci. |
Producător | Terre Exotique → |
Îl poți folosi pentru:
Descriere
Piperul rosu proaspat si sarat ofera un buchet aromat complex. Notele sale de fructe picante și uscate, de alune de pădure și condimente se îmbină perfect cu notele sărate. Fermentarea îi sporește profunzimea aromei, adăugând o notă distinctivă acestui piper.
Acest Piper este cultivat în Cambodgia. Recoltat manual din martie până în iunie, când boabele sunt la maturitate optimă, piperul este mai întâi sortat, clătit și ulterior uscat. În pasul următor, piperul roșu este scufundat într-o saramură de apă și sare.
Piperul rosu in Cambodgia: o institutie!
Acest piper roșu își găsește rădăcinile în provincia Kampot, renumită de secole pentru piperul său de calitate excepțională. Piperul, o comoară națională, era deja celebru în timpul Imperiului Khmer. În secolul al XIX-lea, sub influența franceză, producția de piper Kampot a cunoscut o creștere semnificativă, făcând-o faimoasă la nivel internațional. Piperul roșu, recoltat la maturitate deplină, se remarcă prin aroma și blândețea sa unică. A devenit un simbol al moștenirii culinare a Cambodgiei.
Opinia clienților
Momentan încă nu există recenzii. Scrie tu prima recenzie →